Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Pogoanele a ajuns în arestul Poliţiei buzoiene, după ce şia bătut sistematic soţia, în vârstă de 39 de ani.

,,În seara de 10 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că bărbatul îşi agresează soţia, o femeie de 39 de ani. Imediat după primirea apelului, la faţa locului a fost direcţionat un echipaj de poliţie pentru verificarea aspectelor semnalate şi luarea măsurilor legale, constatând că cele sesizate se confirmă.

Din investigaţii a reieşit că în perioada 8-10 noiembrie a.c., bărbatul ar fi exercitat în mod repetat violenţe asupra soţiei sale. Pe numele bărbatului de 41 de ani, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu.

În urma probatoriului administrat, în seara de 10 noiembrie a.c., polițiștii l-au reținut pe agresor pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanță, pentru violenţă în familie.

Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a bărbatului. , transmit reprezentanţii IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.