In urma cu cateva ore o noua tragedie a lovit intr-o familie din satul Ograzi, comuna Merei. O fetita de doi ani si jumatate a ars de vie in casa in timp ce parintii ei stateau la bautura la bunica micutei cateva zeci de metri mai departe de locul incendiului. La sosirea pompierilor focul mistuise deja incaperea din care era compusa locuinta.

Isaura Durac, mama  a trei copii, isi luase baiatul de 8 ani si plecase la soacra ei. Tot acolo era si concubinul, tatal micutilor. In timp ce vorbeau batrana a vazut casa fiului in flacari si-a inceput sa urle. Bogdan Asan nu  a realizat ce se intampla in primul moment:”eram la mama beam si fumam cand a strigat ca-mi arde casa”. Mama copiilor si-a aminit ca primise amenintari de la cumnatul ei:” in urma cu cateva zile m-am certat cu cumnatul si mi-a zis ca ne da foc noaptea”. Intr-un suflet oamenii au alergat sa vada cum pot stinge vapaia, insa totul a fost in zadar.
Limbile de foc au mistuit tot, inclusiv pe micuta de doi ani si jumatate pe care o lasasera incuiata in casa.Un a dintre vecinele familie, Violeta Neacsu, povesteste ca era un obicei ca cei doi sa plece de acas si sa lase fetita incuiata.Sosist la fata locului viceprimarul a crezut ca mai poate ajuta cu ceva insa copilul deja fusese gasit carbonizat de pompieri.

Cei doi concubini mai au alti doi copii: o fetita de doua luni si un baiat de opt ani. Daca asistentii sociali de la Protectia copilului vor constata ca tragedia s-a produs din cauza neglijentei parintilor, este posibil ca cei doi copii sa fie luati in grija statului, maii ales ca nu mai au acum nci un acoperis deasupra capului. cauzele incendiului nu au fost inca stabilite insa este posivbil ca instalatia lectrica improvizata sa fi cauzat nenorocirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.