După premiera „După dealuri”, marţi, în sala Consiliului Judeţean, are loc proiecţia filmului „Despre oameni şi melci”, eveniment susţinut în prezenţa cunoscutului regizor Tudor Giurgiu. Organizatorii pregătesc o surpriză inedită spectatorilor ce vor fi prezenţi la eveniment, înainte de film fiind proiectat scurt-metrajul premiat de curând de Academia Europeană de Film cu Premiul pentru cel mai bun scurt-metraj european: „Superman, Spiderman sau Batman”,  în regia lui Tudor Giurgiu. Intrarea spectatorilor la cele două proiecţii este gratuită şi se va face pe bază de invitaţii, care vor putea fi procurate zilnic, în perioada 13- 18 decembrie 2012, între orele 14 şi 17, din incinta Galleriei Mall Buzău.

Filmul lui Tudor Giurgiu este o istorie amuzantă, inspirată de întâmplări reale. „Despre oameni şi melci” relatează povestea unui grup de muncitori care lucrează într-o fabrică aflată în faliment, în România de la începutul anilor ’90. Totul se schimbă când unul dintre băieţi găseşte o soluţie inedită menită să-i salveze colegii de la şomaj şi să scoată uzina din faliment. Mai exact, ei vor să devină donatori la o bancă de spermă pentru a câştiga suma necesară.

Filmul este cel de-al doilea lung metraj în regia lui Tudor Giurgiu, după Legături bolnăvicioase”, care a avut premiera în România în anul 2006. Spectatorii buzoieni se vor bucura de prestaţia unor actori români îndrăgiţi precum Andi Vasluianu, Dorel Vişan, Monica Bârlădeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Ovidiu Crişan, Ion Grosu, Clara Vodă sau Alina Berzunţeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.