registrul comertului

 

În perioada 1 ianuarie – 31 martie 2013, în evidenţele Registrul Comerţului Buzău apar ca nou înfiinţate aproape 160 de firme. Majoritatea, 83 la număr, sunt societăţi comerciale cu răspundere limitată, 62 – persoane fizice autorizate iar restul întreprinderi individiale.

Pe regiunea de sud-est a României, Buzăul se află înaintea judeţelor Brăila, Călăraşi, Tulcea şi Ialomiţa. Potrivit aceluiaşi clasament, printre primele 10 judeţe care au înregistrat un număr record de societăţi noi, înfiinţate de la începutul anului şi până la sfârşitul lunii martie, se numără Constanţa (locul 5 – 358 de noi societăţi)  şi Prahova (locul 8 – 320 de înmatriculări noi).

Luând în calcul anumite criterii, pe baza cărora s-a făcut această evaluare, Buzăul ocupă un loc onorabil la acest capitol. ,,Clasamentul acesta este unul realist şi ne arată că Buzăul este undeva la mijloc, din punct de vedere al numărului de societăţi comerciale înfiinţate şi din punct de vedere al volumului de afaceri care se desfăşoară pe raza judeţului. Buzăul este un judeţ în care activităţile economice principale sunt cele legate de comerţ. Numărul comercianţilor se menţine la un anumit nivel, chiar dacă unele se desfiinţează, altele nou înfiinţate compensează numărul celor intrate în insolvenţă.,, a declarat Sorin Lazăr, director Registrul Comerţului Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here