La cea de-a doua extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale, organizată duminică, 27 august, pentru selectarea a 100 de câştigători dintre cei 1.659 care deţin bonuri de 20 de lei emise în data de 26 iunie, numărul extras a fost 1598.În prima etapă a extragerii lunare, desfăşurată pe 16 iulie, au fost desemnate ca fiind câştigătoare bonurile fiscale emise în data de 26 iunie 2017, cu o valoare de 20 de lei. Dar după centralizarea bonurilor fiscale câştigătoare a rezultat un număr de 1.659 de cereri de revendicare, fiind depăşit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege – cel mult 100 de premii.
Pentru selectarea a 100 din cei 1.659 de deţinători de bonuri de 20 de lei din 26 iunie, acum a fost organizată cea de-a doua extragere, cu numerele de ordine obţinute după prima extragere. Numărul câştigător este 1598.
Numărul extras în cadrul acestei extrageri speciale este primul câştigător. Pentru desemnarea celui de-al doilea câştigător, se aplică crescător la primul număr extras un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câştigător (26). Pentru stabilirea celorlalţi câştigători, pasul se adună succesiv la numărul desemnat anterior ca fiind câştigător.Lista bonurilor fiscale pentru care au fost revendicate premii la extragerea lunară din 16 iulie 2017 este disponibilă pe site-ul Ministerului Finanţelor (www.mfinante.ro) la rubrica Loteria bonurilor fiscale.
Dacă în urma aplicării acestei proceduri de selecţie se depăşeşte numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă (1.659), următorul număr câştigător din listă este dat de diferenţa dintre suma determinată prin aplicarea pasului (26) la baza de referinţă şi numărul unic maxim atribuit (1.659), continuând cu aplicarea pasului până la stabilirea numărului maxim de premii prevăzut de lege, respectiv 100. În procesul de aplicare al pasului, numerele selectate ca fiind câştigătoare, sunt eliminate din listă.
După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare, acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF, în vederea încărcării rezultatelor în baza de date privind Loteria bonurilor fiscale, respectiv pentru verificarea autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale antifraudă fiscală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here