circei-fisc-300x336

Petruş Cârcei rămâne şef al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Buzău, deşi informaţii apărute în mass-media au dat ca sigură eliberarea lui din funcţie. Contactat telefonic, Petruş Cârcei a precizat că nu este nimic adevărat din ceea ce se vehiculează, pentru că deocamdată nu a fost făcută vreo analiză a activităţii, nefiind încă centralizate datele din teritoriu. Petruş Cârcei a mai precizat că o înştiinţare privind eliberarea sa din funcţie trebuie să vină din partea şefului ANAF ori a ministrului Finanţelor, ceea ce nu s-a întâmplat.

Şeful AJFP Buzău se afla astăzi la o şedinţă de lucru obişnuită la Galaţi, la care participă şefi ai structurilor Finanţelor Publice din ţară.

Potrivit presei centrale, Petruş Cârcei s-ar număra printre cei 28 de directori aflaţi pe o listă neagră pentru că nu şi-au îndeplinit planurile de încasări la buget şi nu au reuşit să ţină în frâu evaziunea. Anunţul înlocuirii celor 28 de directori ANAF a fost făcut de premierul Victor Ponta.

Şeful Guvernului a precizat în debutul şedinţei de săptămâna trecută că sunt probleme cu încasările la buget şi acestea se datorează, în primul rând, reorganizării ANAF.

Administraţiile judeţene unde se vor schimba şefii, potrivit unor surse din Ministerul Finanţelor, ar Buzău, Botoşani, Iaşi, Vaslui şi Galaţi, dar şi Constanţa, Dâmboviţa, Giurgiu, Mehedinţi, Olt, Dolj, Caraş, Timiş, Cluj, Maramureş şi Ilfov, dar şi cei din sectoarele 1 şi 5 ale Capitalei.

Petruş Cîrcei conduce Fiscul buzoian din luna mai a acestui an când, la propunerea PNL, l-a înlocuit în funcţie pe Liviu Ilie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here