6dm4 565a6n5gburu sqyiy1Primăriile pot cere consultanţă atunci când au un proiect care vizează dezvoltarea activităţilor turistice sau a satelor, precum şi îmbunătăţirea serviciilor de ba­ză pentru economia şi populaţia rurală, mai ales că de multe ori proiectele depuse nu au fost eligibile.

“Am avut o întâlnire de lucru la nivelul Grupului de Acţiune Locală Cislău, ne-am întâlnit toţi beneficiarii proiectului, în număr de 32: 10 primării, 3 ONG-uri şi 19 societăţi comerciale, la care, în timp, sper să se mai alăture şi alte persoane care doresc să implementeze proiecte prin GAL”, a declarat Dumitru Mitroiu, primarul comunei Cislău.

Cornel Du­mitrescu, primarul comunei Siriu speră să realizeze cu sprijinul GAL proiecte care să rezolve o parte din problemele comunităţii, de exemplu canalizarea.

În următoarele săptămâni, membrii GAL vor merge în fiecare localitatea parteneră şi vor aduce la cunoştinţa tuturor celor interesaţi modul şi paşii pe care trebuie să îi urmeze pentru a putea concepe un proiect eligibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here