Inspectorul școlar general al IȘJ Buzău, Florina Stoian a fost, din nou, revocată din funcție de către Ministerul Educației. Aceasta reușile să își recâștige funcția după ce a mai fost revocată o dată de către fostul ministru Liviu Pop. Florina Stoian a contestat decizia, iar instanța i-a dat câștig de cauză și a fost repusă în funcție.

Acum, sase dintre inspectorii scolari judeteni revocati de fostul ministru al educatiei Liviu Pop si repusi in functii de justitie au primit acum calificativ nesatisfacator din partea Ministerului Educatiei, conform HotNews. Printre aceștia se numără și Florina Stoian, șefa IȘJ Buzău.

 

Evaluarea facuta de minister este ilegala, sustin inspectorii contactati de HotNews.ro, care descriu neregulile intalnite si spun ca vor contesta procedura. Surse apropiate situatiei au afirmat pentru HotNews.ro ca motivul noii incercari de a-i indeparta pe respectivii inspectori este politic, lucru dezmintit de reprezentanti ai ministerului. La fel ca prima data, si acum inspectorii au fost anuntati de calificative vineri seara, prin fax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.