scutaru
UPDATE: George Scutaru a ieșit de la audieri după circa două ore. Fostul lider al PNL Buzău nu a dorit să facă nici o declarație presei. În continuare, nu se știe dosarul în care a fost chemat Scutaru să dea explicații și nici calitatea pe care o are fostul parlamentar de Buzău.

Fostul consilier al președintelui Klaus Iohannis, George Scutaru a venit, vineri, la Direcția Națională Anticorupție. În acest moment nu se știe de ce se află fostul consilier prezidențial la DNA.

George Scutaru a devenit consilier prezidențial la sfârşitul lunii decembrie 2014. Pentru a putea deține acest post, el a demisionat din funcția de deputat PNL de Buzău, pe care o ocupase timp de zece ani.
La scurt timp, George Scutaru a demisionat din funcția de consilier prezidențial. La momentul respectiv explicaţia oficială a fost că Scutaru a demisionat din motive personale. Chiar şi aşa, pe surse a circulat informaţia că Scutaru ar fi fost forţat să se retragă din Administraţia Prezidenţială după ce ar fi fost denunţat la DNA, informaţie ce pare să se confirme acum.
AStfel, George Scutaru ar putea da explicații cu privire la banii cheltuiți în campania electorală din 2008, o parte din aceste sume provenind, așa cum au declarat cei implicați direct, din mita primită în cazul fostului ministru de Interne, Cristian David.
ÎN 2008, când se presupune că au fost cheltuite aceste sume, lider al PNL Buzău era George Scutaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.