În fața deja nou-promovatei Poli Iași, Gloria Buzău a avut în meciul de ieri ocazii clare câte nu a avut în total în acest play-off de promovare în Superligă. În fața propriilor suporteri, elevii lui Adrian Mihalcea s-au întrecut în ratări, atât în prima repriză, cât și în a doua parte a jocului.

Foto: facebook FC Buzău

Mai mult, din minutul 53, Poli Iași a condus, grație golului marcat de Cătălin Itu. Egalarea a venit chiar în ultimul minut al prelungirilor (’90+4), când brazilianul Sampaio a reușit să-l păcălească pe portarul oaspeților, Risto Jankov, omul meciului prin prisma mingiilor apărate până atunci.

Foto: facebook FC Buzău

În ciuda rezultatelor din celelalte partide, egalul de ieri îi mai dă speranțe Gloriei doar pentru un meci de baraj, deși, matematic, echipa lui Mihalcea mai are șanse și la promovarea directă, printr-o minune, evident.

La finalul partidei, antrenorul Adrian Mihalcea, care a ispășit ieri a doua (ultima) etapă de suspendare, fiind nevoit să asiste la meci din tribune, s-a arătat extrem de dezamăgit de mulți dintre jucărtorii săi.

VEZI AICI DECLARAȚIILE LUI ADRIAN MIHALCEA!

Următorul meci pentru Gloria Buzău este joi, în deplasare, cu Unirea Dej, echipă aflată pe ultimul loc de play-off, dar care a încurcat până acum.

După acest weekend, cu trei etape înainte de finalul play-off-ului, echipa buzoiană se află pe 5, cu 39 de puncte, la un punct distanță de Dinamo și la șapte față de Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.