În 12 ore de la lansarea apelului umanitar pentru strângerea de ajutoare pentru ucraineni, la Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” din Buzău au fost aduse pachete din partea a peste 50 de cetățeni simpli, firme, școli și alte instituții publice, unele dintre bunuri fiind deja trimise către refugiați. De asemenea, oficialii Centrului Cultural au anunțat că familiile de ucraineni ajunse în Buzău au beneficiat de tot sprijinul autorităților. 
Sunt deja pe drum echipamente de campare, hrană și produse igienico-sanitare, care vor ajunge la Casa Filip, Sarichioi – Tulcea, unde sunt cazați peste 20 de refugiați și la Campusul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, unde se află peste 300 de refugiați.
De asemenea, am asigurat toate produsele necesare pentru refugiații care sunt cazați în orașul Buzău. Restul ajutoarele vor fi direcționate către Crucea Roșie pentru convoiul internațional care urmează să ajungă în Ucraina.

Am creat grupul Uniți pentru Ucraina – Buzău pentru toți cei care vor să ofere ajutor. Pe acest grup vom comunica de acum înainte produsele care sunt necesare în funcție de informațiile pe care le primim din țară.

Primim în continuare ajutoare la:
Vila Albatros, Str. Plantelor nr.8B – Parc Marghiloman, Buzău, zilnic, de la 08:00-20:00.
Donații de produse:
alimente neperisabile – produse tip instant, lapte praf, conserve, făină, mălai, ulei, zahăr;
paturi pliante, saltele, lenjerii, pături, perne, saci de dormit, prosoape – TOATE NOI;
produse sanitare și de îngrijire – șampon, gel de duș, săpun, scutece, absorbante, detergent de rufe (capsule), mănuși chirurgicale, saci menajeri (volum mare);
aeroterme;
apă îmbuteliată;
Oferirea de servicii:
consiliere juridică;
traducere legalizată documente;
interpretariat (limba ucraineană);

consiliere psihologică;

Voluntari dispuși să meargă în zona de frontieră, pentru care asigurăm transportul gratuit.
Date de contact: 0762 669 452
Mail: secretariat@ccam.ro , au precizat, în această seară, oficialii Centrului Cultural „Alexandru Marghiloman.” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.