Ieri, printr-o întâlnire cu sute de elevi din Nehoiu, a început campania anti-bullying inițiată de fostul luptător de K1 Cătălin Moroșanu și Consiliul Județean Buzău, campanie organizată în mai multe licee din județ, la fel ca anul trecut, cu ocazia găzduirii la Buzău a Galei Dynamite Fighting Show (vezi detalii despre evenimentul sportiv).

,,Am admirat întotdeauna persoanele publice care se implică din toată inima în educația tinerilor, așa cum este și Cătălin Moroșanu. A educa un copil și a forma un caracter înseamnă și a-i fi alături pentru a gestiona relația cu cei din jur, mai ales când vorbim de colegi.Începem astfel o nouă campanie anti bullying alături de Cătălin Moroșanu. Astăzi (n.r. ieri) am fost împreună la Nehoiu, unde au fost prezenți 300 de elevi din cadrul Liceului Teoretic Nicolae Iorga.

Mâine (n.r. azi, 3 mai) vor mai avea loc 2 întâlniri: ora 11.00 la Liceul Tehnologic Agricol Smeeni, iar la ora 15.00 la Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat. Mulțumesc, Cătălin Moroșanu! Le ești sprijin și exemplu copiilor noștri! Mulțumesc domnului primar al orașului Nehoiu, Ionuț Milea, pentru organizare și primirea călduroasă, ca de fiecare dată!

P.S. Copii, sunteți minunați, aveți o energie uimitoare pe care reușiți să o transmiteți și celor din jur!, a transmis președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, după evenimentului de ieri de la Nehoiu.

Azi, a venit rândul elevilor din Smeeni (ora 11:00, la Liceul Agricol) și Râmnicu Sărat (ora 15:00, la Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu”) să stea de vorbă cu Cătălin Moroșanu și partenerii de la Consiliul Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.