Un tânăr buzoian, absolvent de gimnaziu la Liceul de Arte „Margareta Sterian”, în prezent elev în clasa a X-a la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza, a obținut medalia de aur, la nivel internațional. Este vorba despre Alexandru-Cristian Michiduță, apreciat pentru o modestie aparte, printr-un comportament demn de un militar.

Nu este la prima performanță în sport, având în palmares numeroase premii obținute în competițiile de kickboxing. Este pasionat și de muzică. Cei de la Colegiul Militar „Dimitrie Cantemir” i-au dedicat o postare pe pagina de facebook a instituției de învățământ.

Muncește foarte mult și rezultatele lui se reflectă în notele obținute la învățătură, dar și în pasiunile lui.

Atunci când urcă pe scena sălii de festivități ne încântă cu talentul lui la orgă, cu vocea șlefuită cu migală. Este prieten și cu vioara, care necesită multă îndemânare în utilizare, simț artistic și creativitate.

Pe noi ne-a cucerit cu talentele lui, dar și cu performanțele sportive, distingându-se în probele de atletism, în special la aruncarea greutății.

Calitățile pe care le are în domeniul muzical, dobândite de mic copil în cadrul orelor de canto, sunt completate de cele sportive.

Practică Freestyle kickboxing de la vârsta de opt ani sub atenta îndrumare a celui care îi este tată și antrenor.

Tatăl meu este un adevărat îndrumător în cariera mea sportivă, m-a învățat tot ce știu. Alături de el mi-am perfecționat fiecare mișcare, făcând câte un pas în domeniul acesta, în care muncesc din greu pentru rezultate cât mai excelente”, spune Cristian.

În palmaresul lui se regăsesc peste zece medalii de aur obținute în întrecerile de nivel județean și național.

Cea mai prestigioasă competiție la care a participat, de nivel internațional, a fost încununată cu prima 𝒎𝒆𝒅𝒂𝒍𝒊𝒆 𝒅𝒆 𝒂𝒖𝒓🥇, la categoria FREESTYLE K1 LIGHT, 16-18 ani, +95 kg.

Pe data de 20 noiembrie 2022, la Sala Olimpia din Ploiești, Cristian a avut o evoluție foarte bună, urmare a unei pregătiri temeinice și a pasiunii pe care o are pentru sportul pe care îl practică, Freestyle kickboxing. „Este un sport care te dezvoltă din toate punctele de vedere, mental, psihologic, fizic, sporindu-ți încrederea în tine, dezvoltându-ți disciplina și stilul de viață sănătos, pregătindu-te ca un om integru pentru societate”, spune performerul nostru.

Felicitări, Cristian, și mult succes în continuare! , au scris cei de la Colegiul unde Alexandru este elev.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.