Preda Marilena Alexandra, elevă în anul I Ia Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”, arma și specializarea „Rachete și artilerie antiaeriană”, este buzoiancă și are 20 de ani.

Și-a văzut visul împlinit, la capătul unui drum deloc ușor, cel către reușita accederii în sistemul militar. A fost vorba despre multă muncă, sacrificii, efort depus atât în antrenamentul fizic, cât și psihic.

„Voiam să îmbrac uniforma militară! Așa că m-am înarmat cu ambiție de fier, perseverență, răbdare și curaj. Cu fiecare exercițiu făcut, cu fiecare kilometru alergat eram mai aproape de atingerea obiectivului meu. Disciplina, punctualitatea și seriozitatea sunt caracteristicile care mă definesc cel mai bine. Astăzi privesc cu un zâmbet nostalgic spre trecut, dar nu regret nimic. Astăzi îmi permit să fiu mândră de mine. Am o uniformă militară pe care o port cu onoare. Nu știu ce mi rezervă ziua de mâine, dar astăzi mă pot bucura de tot ce am obținut cu greu!” , spune eleva Marilena Alexandra Preda.

Foto: Alexandru Băncilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.