Registrul Auto Român a publicat bilanțul activităților de control efectuate în prima jumătate a acestui an, în județul Buzău fiind verificate 500 de vehicule, în perioada menționată.

Dintre acestea, 39% prezentau diferite neconformități tehnice sau legate de acte și 21 (4,20%) prezentau pericol iminent de accident. Din totalul autovehiculelor oprite, în 6,8% din cazuri s-au constatat deficiențe din sfera poluării, 6,2% aveau probleme legate de identificare și 2,4% aveau ITP fals, expirat sau anulat.

În urma controalelor mixte desfășurate de RAR și Poliția Rutieră, în această regiune au fost aplicate 148 de amenzi contravenționale și au fost retrase 128 de certificate de înmatriculare.

În situația în care una dintre măsurile luate a fost reținerea certificatului de înmatriculare, acesta poate fi redobândit numai după efectuarea unei inspecții tehnice specifice la reprezentanțele RAR din țară.

Atragem atenția că rezultatele controalelor desfășurate în trafic NU reflectă starea generală a parcului auto din România, deoarece echipajele mixte RAR-Poliție opresc pentru verificare doar acele vehicule care sunt susceptibile de a prezenta defecțiuni. , transmite Biroul de Presă al Registrului Auto Român.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.