Poliţiştii au arbitrat” etapa judeţeană a concursului „Educaţia rutieră, educaţie pentru viaţă”/ Şcoala Gimnazială Lunca Priporului, urmează a reprezenta judeţul Buzău în etapa naţională a competiţiei.

,,În ziua de 11 iunie a.c., la Şcoala Gimnazială „Sf. Apostol Andrei” Buzău, s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursului naţional cu tematică rutieră „Educaţia rutieră, educaţie pentru viaţă”.

Echipele participante au avut de parcurs contracronometru o probă de îndemânare într-un poligon special amenajat şi o probă parc-şcoală, precum şi o probă de cunoaştere a regulilor de circulaţie.

Competiţia organizată între şcoli generale a fost câştigată de Şcoala Gimnazială Lunca Priporului, unitatea de învăţământ urmând a reprezenta judeţul Buzău la etapa naţională, etapă ce se va derula în luna iulie.

Desfăşurat în cadrul campaniei naţionale de prevenire a accidentelor de circulaţie, concursul a fost organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău, care, cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor, au oferit mici surprize participanţilor, dar şi coordonatorilor acestora., a transmis Biroul de Presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.