Moment important pentru Colegiul Economic Buzău la deschiderea anului universitar 2022-2023 de la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

„În cadrul festivității, ASE i-a felicitat în mod special pe cei 12 boboci de la programele universitare de licență, care au avut cea mai mare medie de admitere la fiecare dintre facultățile universității. Ei au primit diplome de merit pentru performanța lor și au fost însoțiți de directorii colegiului/liceului absolvit, care au primit, de asemenea, diplome de excelență pentru rezultatele unității de învățământ respectiv.
Academia de Studii Economice din București are o tradiție prin a-și onora partenerii din mediul preuniversitar prin recunoașterea și aprecierea colegiilor/liceelor pentru numărul mare de absolvenți care au devenit studenți ai Academiei de Studii Economice din București. Astfel, și anul acesta, directorii primelor 20 de colegii/licee care au dat cel mai mare număr de studenți ASE au fost premiați.
Printre cele 20 de unități premiate se află și Colegiul Economic Buzău.
Cu prilejul deschiderii anului universitar 2022-2023, Colegiului Economic Buzău i s-a acordat Diploma de Excelență în semn de recunoaștere și apreciere pentru numărul mare de studenți ce urmează cursurile ASE București și a calității pregătirii acestora.
La invitația domnului rector Nicolae Istudor, absolvent al Liceului Economic din Buzău, au participat la festivitate doamna director Geta Burducea și doamna profesor Măriuca Budău, absolventă ASE.” , au anunțat reprezentanții colegiului buzoian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.