Ieri, în cadrul ședinței de Consiliu Local Municipal Buzău, aleșii au votat, în unanimitate, proiectul de dezvoltare urbană-Amfiteatrul din parcul Tineretului, iar viceprimarul Oana Matcahe a venit cu mai multe detalii despre proiectul de modernizare a amfiteatrului, postând și câteva schițe din proiect.
Deoarece în ultimii doi ani, odată cu dezvoltarea proiectelor cultural-educaționale, a crescut considerabil interesul pentru această zonă și mii de buzoieni frecventează acest spațiu în perioada mai-octombrie, Primăria Municipiului Buzău a decis să aducă bătrânul nostru Amfiteatru la infrastructura unui spațiu modern și demn de un municipiu reședință de județ, ce poate găzdui o gamă largă de evenimente, pe parcursul întregului an.
Acest spațiu va avea și potențialul de a aduce venituri la bugetul local, prin închirierea sa către facilitatori, mediul de business și artiștii care căutau și până acum un spațiu corespunzător pentru evenimente la noi în oraș, dar nu îl găseau.
Amfiteatrul din Parcul Tineretului va avea o capacitate de 600 de locuri, devenind cel mai încăpător astfel de spațiu din județ., a precizat viceprimarul Oana Matache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.