Mai mulți elevi și cadre ale Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” au alergat, ieri, pe traseul roșu, distanța dintre Buzău și Focșani, în cadrul proiectului marca Invictus, Ștafeta Veteranilor 2022, ediția a IX-a.
Activitatea presupune purtarea unei ștafete a cărei culoare coincide cu unul dintre cele trei trasee – albastru, galben, roșu, culorile drapelului național, identitatea noastră de neam. Este drapelul pentru și sub care înaintașii noștri au luptat, iar sacrificiile acestora sunt onorate prin acest gest simbolic de a parcurge alergând România întreagă, pentru ca în data de 25 octombrie, de Ziua Armatei României, cele trei culori să strălucească, unite la Monumentul Ostașului Român din Carei, simbolul sacru al istoriei poporului român.

Îmbrăcați în tricourile Invictus, cu România în gând, inimă și suflet, cu determinare și perseverență, elevii școlii ne-au demonstrat încă o dată că totul poate fi obținut dacă nu te dai bătut și urmărești cu încredere scopul propus. Go Invictus!” , au transmis reprezentanții SMMMSFA de la Boboc.

Foto: Alexandru Băncilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.