Încă o activitate pentru copii desfășurată de voluntarii de la Crucea Roșie Buzău. De această dată a fost vorba despre o întâlnire în aer liber, în Parcul Marghiloman, cu respectarea regulilor împotriva noului coronavirus. În cadrul activității, oaspeții au vorbit despre igiena orală cu zeci de copii care frecventează cluburile și cercurile Centrului Cultural „Al. Marghiloman.

„Astăzi am fost găzduiți de către Centrul Cultural Alexandru Marghiloman din orașul nostru, unde ne-am întâlnit cu 37 de copii plini de entuziasm și voie bună dornici să acumuleze cunoștințe despre cum se face corect igiena orală.

Ei au avut parte de o lecție de educație pentru sănătate în care doamna doctor stomatolog Mădălina Munteanu le-a prezentat foarte detaliat modalitățile de îngrijire și prevenție în igiena cavității bucale.

După aceea, le-a fost prezentat un filmuleț de desene animate foarte atractiv din care au reținut toată acțiunea! Nu a rămas nici o întrebare adresată de medic si vice versa, fără răspuns!

Aproape de sfârșitul activității toți copiii au primit diploma de super erou al igienei orale și, bineînțeles, câte un cadou de la Zâna Maseluță în care au găsit lucruri interesante și folositoare!” , au scris reprezentanții de la Crucea Roșie Buzău, pe pagina de facebook a organizației. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.