Doi frați, elevi ai școlii militare de la Boboc, impresionează prin povestea lor de ambiție și determinare. Oficialii unității de învățământ au ales să îi promoveze pe cei doi, multipli campioni naționali și europeni în arte marțiale mixte, ca repere în carieră pentru mulți tineri.

Fiecare elev al școlii noastre are o poveste care merită a fi expusă și făcută cunoscută. Deși diferite, absolut toate au în comun un element esențial și anume DETERMINAREA care i-a însoțit pe fiecare în alegerea carierei militare, o trăsătură de caracter specifică fiecărui militar.Astăzi vă prezentăm doi elevi, frați gemeni și frați de arme, Mihăilă Adrian Eric și Mihăilă George Eduard. Originari din Buzău, au demonstrat calități sportive încă de la o vârstă fragedă, iar cu ajutorul antrenorului Burhală Ion au început să practice arte marțiale mixte de la vârsta de 10 ani. Rezultatele remarcabile s-au concretizat în locuri fruntașe la campionate naționale și europene: Campionatul Național de Sambo – Juniori; Campionatul European de MMA, 16-18 ani; Campionatul European de Submission, Seniori – 18+; Campionatul Național de Knockdown, Seniori -18+; Campionatul Național de Grappling, Seniori -18+;Campionatul Național de Full-KEMPO, Seniori – 18+

Adrian a iubit de mic sportul.Încă de la primul antrenament de arte marțiale am fost încântat și fascinat de atmosfera din sală. Eu și fratele meu suntem foarte mândri că încercăm să acaparăm o zonă cât mai vastă a artelor marțiale, încercând să ne perfecționăm pe cât mai multe stiluri de luptă posibile: judo, jiu-jitsu, sambo, grappling, lupte greco-romane, KEMPO, MMA, kickbox si aikido. Odată cu trecerea timpului am avansat în grad, ajungând la centura neagră 1 dan la Kempo, sportul oferindu-mi un timp de reacție mai mic decât al persoanelor normale în situații imprevizibile, disciplină, control, posibilitatea de a mă apăra sau a apăra pe cineva la nevoie. De asemenea, persoanele apropiate mă susțin și mă încurajează să continui să evoluez, în special familia mea.În decursul anilor am obținut rezultate naționale și europene la campionatele de Kempo la diferite probe: Semi-KEMPO, Full-KEMPO, Knockdown, MMA, Submission, Grappling, dar și rezultate naționale la campionatele naționale de Sambo. Fratele meu este principalul meu partener de antrenament, motivându-ne unul pe celălalt pentru a ajunge la un nivel cât mai avansat și pentru a obține rezultate cât mai bune.Datorită antrenamentelor intense, a muncii individuale și a lucrului în echipă, cei doi frați au evoluat și astfel rezultatele au venit de la sine. Încerc să dau tot ce pot pentru a ajunge cel mai bun și pentru a obține rezultate uimitoare în acest domeniu. Pe parcursul călătoriei în învățare și perfecționare a diverselor tehnici am întâmpinat obstacole peste care am reușit să trec. Am avut onoarea de a lupta împotriva multor sportivi deosebiți, sunt dornic să mă pot confrunta și antrena cu cei mai buni.

Sentimentul de a fi învingător, de a te număra printre sportivii care au reușit să ajungă pe podium este unic. O senzație pe care o simt încă de la primul titlu obținut și de care mă bucur de fiecare dată când câștig. Acest sport a jucat un rol foarte important în formarea mea pe plan fizic si mental, sunt convins că îl voi practica toată viața și doresc ca la rândul meu să formez sportivi excepționali.”, ne-a declarat George.Toate reușitele lor pe plan sportiv se datorează celui care le-a fost alături încă de la început, respectiv antrenorul Burhală Ion, „fără de care nu am fi reușit să ajungem la nivelul la care suntem acum. Datorită dânsului am ajuns să iubim artele marțiale, reușind să ne îmbunătățim viața.Practicând de 11 ani arte marțiale, cei doi au deprins calitățile necesare psihice și fizice pentru o carieră militară, pentru a organiza și conduce o echipă.Am ales să urmez studiile la Școala de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” datorită prestanței, disciplinei, ordinii și seriozității de care dă dovadă această instituție si cadrele care fac parte din ea., a spus Adrian.Ne mândrim cu elevii noștri și le dorim să aibă în continuare succes în cariera militară și sportivă! , spun oficialii școlii militare de la Boboc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.