Zilele trecute, la Palatul Parlamentului, Institutul Național de Administrație și Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților au organizat INAEXPO, un Hub pentru inovare și dezvoltare în administrație.

La eveniment a participat și primarul Constantin Toma, care a prezentat avantajele aplicării sistemului KAIZEN la Palatul Comunal.

„În cuvântul meu, am prezentat pentru prima dată, într-un cadru oficial la nivel național, cel mai performant sistem de management, KAIZEN – ÎMBUNĂTĂȚIRE CONTINUĂ, aplicat în administrația publică din România.

În cei 5 ani de când se aplică acest sistem la Primăria Buzău, am oferit cetățenilor buzoieni, o economie de timp de 2174 ani, respectiv s-au redus timpii de răspuns la solicitările oficiale ale acestora, între 35% și 95%. Sistemul de management KAIZEN îl aplicăm în continuare și sunt convins că vom obține rezultate din ce în ce mai bune pentru buzoieni.
În același timp, aplicăm același sistem și pentru dezvoltarea orașului nostru, încercând să ne realizăm viziunea de dezvoltare, respectiv ,,Buzău, oraș magnet până în 2030″!
După ce am fost ales primar în 2016, m-am ghidat permanent în proiectele mele pe o definiție a dezvoltării dată de celebrul Institut Stanford din SUA, ,,Dezvoltarea unei comunități constă de fapt, în crearea și îmbunătățirea continuă a capacității de dezvoltare în plan economic, educațional, social și cultural.

Dezvoltarea orașului nostru se face inclusiv prin îmbunătățirea capacității administrative, Buzăul reușind să implementeze cu succes cel mai inovativ sistem, KAIZEN – îmbunătățire continuă.” , a delarat edilul-șef Constantin Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.