City-managerul Primăriei Mărăcineni a transmis astăzi un mesaj pentru părinți, copii și profesori, înainte de începerea anului școlar.

Constantin Dumitru dă asigurări că unitățile de învățământ din comunitate sunt pregătite pentru a-i primi pe copii în condiții de protecție sanitară și a ținut să le spună părinților că nu vor fi nevoiți să scoată din buzunare bani pentru investițiile făcute pentru asigurarea măsurilor de protecție în școli. 

Stimați profesori,
Dragi copii și părinți,
Ne apropiem cu pași repezi de momentul începerii anului școlar. Sunetul primului clopoțel este așteptat de mii de copii din comuna noastră, iar noi ne-am străduit să pregătim totul în cel mai mic detaliu.
Spațiile au fost igienizate și dezinfectate, iar sălile de clasă și incintele respectă întocmai măsurile de siguranță și distanțare. În unele clase am reușit să cumpărăm mobilier nou și toate băncile au pe ele manuale școlare.
La Școala Căpățânești continuă lucrările de construire a unei săli de sport ultramoderne, pe care sperăm să o dăm în folosință cât mai curând.
Vrem să vă asigurăm că veți avea întregul nostru sprijin în toate activitățile pe care le veți desfășura!
P.S.: Vă asigurăm că niciun părinte NU trebuie să dea vreun leu școlii pentru achiziționarea de „Pepsiglas”. Nu știm cine a lansat zvonul, dar astăzi vom merge la școală pentru a lămuri situația!” , a scris city-managerul comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru, pe pagina de facebook a primăriei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.