Șeful Poliției buzoiene, comisarul-șef Laurențiu Pantazi, a transmis, astăzi, mesajul său cu ocazia zilei de 1 Decembrie, după ce a fost vizitat de mai mulți copii, unul dintre micuții oaspeți fiind chiar îmbrăcat în uniformă de polițist.

1 Decembrie este un moment de aducere aminte a faptelor celor care au pus mai presus de viaţa şi libertatea lor interesul naţional. Cei care au luptat pentru împlinirea unui deziderat naţional, şi anume Marea Unire a României. Ziua Națională marchează un moment istoric, în care sărbătorim unitatea şi spiritualitatea unui popor cu valori şi tradiţii ce merită cinstite. Pentru că ziua de 1 Decembrie 1918 a reprezentat împlinirea unui ideal istoric, concretizarea visului mai multor generaţii de români, şi noi avem, astăzi, datoria de a păstra vie identitatea naţională, de a pune umărul la consolidarea unei Românii puternice, demne şi prospere!

Cu prilejul Zilei Naționale a României, doresc din tot sufletul, tuturor românilor din ţară şi din străinătate, La mulți ani întru patriotism!

Polițiștilor, alături de care intru în serviciu în fiecare zi, le doresc putere de muncă și credință în idealuri, să ducem împreună, cu onoare, serviciul poliţienesc în slujba comunității.

Numai împreună putem moderniza România şi numai împreună putem schimba în bine viitorul generaţiilor următoare.

La mulţi ani!

Cu unitate, sănătate şi pace,

ŞEFUL INSPECTORATULUI

Comisar-şef de poliţie,

PANTAZI VIRGIL-LAURENŢIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.