Astăzi, ministrul Economiei, Florin Spătaru, a efectuat o vizită de lucru la Buzău, vizitând o companie de reciclare, una de producție cablaje auto și o fabrică de produse metalice. De asemenea, ministrul a avut o întrevedere cu mai mulți oameni de afaceri din Buzău.

,,La Buzău sunt reciclate cantități impresionante de deşeu de plastic, PET-uri, sticlă, dar şi electrocasnice colectate din România şi multe alte țări europene. Reciclarea înseamnă recuperarea materiei prime care reintră în economie aducând plus valoare, dar mai ales contribuie la protecția mediului (…)

Am fost încântat să aflu că 60% dintre angajații de la #Yazaki Buzău este reprezentat de femei.

600 de buzoieni lucrează la noua fabrică Yazaki din #Buzău, o unitate care functionează din 2021.

Am vizitat, astăzi, liniile de producție ale fabricii şi am stat de vorbă cu angajații despre condițiile de lucru.

Deşi marile companii au avut de suferit din cauza pandemiei şi a prețului crescut la energie, măsurile de #SprijinpentruRomânia au contribuit foarte mult la redresarea pe piață şi păstrarea locuri de muncă.”

Îi felicit pe colegii de la PSD Buzău, Lucian Romașcanu, Constantin Toma, Romeo Lungu și Petre Emanoil Neagu pentru implicare și mai ales pentru interesul manifestat pentru sprijinirea mediului de afaceri buzoian.” , a declarat ministrul Economiei.

„Astăzi, mediul de afaceri buzoian și-a făcut vocea auzită în cadrul unor întâlniri cu ministrul Economiei, Florin Spătaru, ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, parlamentari buzoieni, Romeo Lungu și Laurențiu Țepeluș, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. I-am însoțit cu încredere și cu o convingere importantă: dialogul cu mediul privat este esențial în procesul de dezvoltare a comunităților!

Atât întâlnirea ce a avut loc la Consiliul Județean Buzău, cât și vizitele la Green Group Fiber, Yazaki România și Sara au fost benefice și vom încerca cu toții să găsim și să susținem soluții pentru a diminua presiunea resimțită de mediul de afaceri, într-un context economic tot mai dinamic.” – Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău –

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.