Pe zi ce trece, este mai clar cine va fi noul lider interimar al organizației județene a PNL Buzău. 

Astăzi, după ședința Biroului Executiv Național, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a anunțat noii șefi interimari ai filialelor rămase fără președinți, din cauza rezultatelor slabe de la alegerile locale, însă doar al celei de la Buzău nu s-a regăsit printre nominalizări. Motivul este legat de calitatea actuală a viitorului șef al liberalilor buzoieni.

Gabriel Avrămescu, favorit pentru preluarea conducerii PNL Buzău, este prefect de Galați, fiind așteptată o decizie de eliberare a sa din funcție, pentru a intra în viața politică, lucru care, cel mai probabil, se va întâmpla miercuri, în ședința de Guvern.

În urmă cu nici două săptămâni, cu câteva zile înainte de alegerile locale, Avrămescu se poza cu premierul Ludovic Orban (președinte PNL), cu ocazia unui eveniment desfășurat la Galați. O fotografie mai mult decât grăitoare, în contextul actual.  

“Am participat astăzi la semnarea contractului pentru varianta de ocolire a municipiului Galați (centura mare) și la semnarea contractului “Platformă Multimodală a portului Galați”, etapa a II-a, alături de premierul României, domnul Ludovic Orban, ministrul transporturilor, domnul Lucian Bode și domnul senator George Stângă.” , scria buzoianul Gabriel Avrămescu, pe pagina sa de facebook, în data de 23 septembrie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.