Zilele acestea, la Muzeul Național de la Roma, mai multe obiecte descoperite pe șantierele arheologice din județul Buzău sunt expuse în cadrul unui proiect cultural lansat de Muzeul Național de Istorie a României.

La eveniment participă și o delegație de la Buzău.

,,Cârlomănești și Pietroasele, prezente la Muzeul Național de la Roma, unde artefacte descoperite pe teritoriul județului Buzău sunt prezentate publicului italian în cadrul proiectului expozițional ,,Dacia. Ultima frontieră a umanității”

Mulțumesc E.S. Gabriela Dancău, Ambasadorul României în Republica Italiană pentru onoarea de a ne invita să participăm la acest eveniment și pentru frumoasa colaborare pe care o avem de mulți ani!

Felicitări echipei Muzeului Județean Buzău, manageriată de dl Daniel Costache, pentru că au reușit să fie din nou parte a unei expoziții eveniment, organizată de România în afara granițelor., a transmis președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, aflat în Italia, alături de managerul Muzeului Județean, Daniel Costache, și de senatorul Lucian Romașcanu, fost ministru al Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.