Astăzi, la Buzău, s-a dat startul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare anti-COVID, un debut cu probleme încă de la primele ore ale dimineții. În mai multe centre de vaccinare, precum cel amenajat la Liceul cu Program Sportiv din Buzău, din cauza unei lipsei de comunicare, dozele de vaccin au ajuns la ora 7:40, fapt care a determinat o întârziere a începerii vaccinării, persoanele programate la ora 8:00, având de așteptat aproape o oră până să intre în cabinetele medicale.La L.P.S., la parterul internatului, sunt amenajate trei cabinete de vaccinare, fiind și cel mai mare centru din județ deschis astăzi. Aici, sunt programați, zilnic, 180 de pacienți. În majoritate, primele persoane vaccinate astăzi au peste 65 de ani și suferă de anumite boli cronice. 

Ziua 1 a celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare a început la Buzău!

În calitate de subprefect și de coordonator al campaniei de vaccinare, încă de la primele ore ale dimineții, am verificat cum funcționează trei centre din Buzău care asigură cinci dintre fluxurile de vaccinare.Până la acest moment, nu au fost înregistrate situații deosebite, totul desfășurându-se conform programului de vaccinare.Voi continua pe tot parcursul zilei de astăzi vizitele de lucru în fiecare dintre centrele de vaccinare de la nivelul județului Buzău.Îi încurajez pe buzoienii, care au optat pentru vaccinare în cea de-a doua etapă a campaniei, să se adreseze Direcției de Sănătate Publică Buzău sau Instituției Prefectului Județului Buzău în situația în care întâmpină probleme de orice natură. , a declarat prefectul interimar, Adina Moiseanu, coorodonator al campaniei de vaccinare de la nivelul județului Buzău. 

La nivelul județului au mai fost deschise centre de vaccinare în sala de sport de la Liceul Tehnologic „Henri Coandă” din Buzău, la școala din Scurtești (Vadu Pașii), la fostul cămin cultural din Vernești și în Râmnicu Sărat, într-o clădire pusă la dispoziție de Consiliul Județean, pe strada Micșunelelor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.