Astăzi, 13 absolvenți de gimnaziu (9) și de liceu (4), care au obținut media 10 la examenele naționale din acest an, dar și un absolvent de Pedagogic (media 9.60 la bacalaureat), aflat în sistemul de protecție a copilului, au fost premiați de Consiliul Județean, în cadrul unei festivități organizate în ședința ordinară a miniparlamentului județean. Adolescenții și tinerii de 10 au fost recompensați cu câte 3.500 de lei, iar absolventul instituționalizat, Răzvan Cercel, a primit 3.000 de lei. 

I-am premiat astăzi pe elevii care au obținut ????? ?? ?? ????????? ????????? ?? ?? ???????????, tineri deosebiți, care merită toate felicitările și gândurile noastre bune! Vă doresc mult succes, viața să vă răsplătească această dăruire și dorință de cunoaștere cu multe oportunități pentru dezvoltare și oameni frumoși care să vă însoțească în atingerea performanței! Noi suntem mândri de voi!

Tot astăzi am acordat și un ?????? ??????? ???? ???? ??? ?????? ????????? ???????? ?? ????????? ??????? ?? ????????? ?????????, care a obținut media 9,60 la Examenul de Bacalaureat! Ne-ai lăsat muți de uimire, te respectăm, te admirăm și ne dorim să fii un model pentru generațiile viitoare. Pentru noi ești deja un model, un munte de ambiție, curaj și perseverență!, a declarat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.