Mii de volume de cărți îi așteaptă pe cei interesați la Târgul Gaudeamus, găzduit pentru al doilea an la rând la Centrul Muzeal I.C. Brătianu, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Standurile au fost deschise ieri.

Târgul, la care participă 30 dintre cele mai prestigioase edituri din țară, va avea porțile deschise până duminică, 24 septembrie. Evenimentul este organizat de Radio România și Consiliul Județean Buzău.

Programul de vizitare este între orele 10:00 – 19:00 (21-23 septembrie) și 10:00 – 18:00, în ultima zi (24 septembrie).

,,Centrul Muzeal I.C. Brătianu găzduiește din nou cel mai citit târg de carte din România și nu ai cum să nu ai inima plină văzând cum o clădire de patrimoniu redată buzoienilor după reabilitare este plină de cărți și tineri.

Întregul concept a fost completat de desemnarea domnului profesor Dănuț Solcan ca președinte de onoare al evenimentului, un om ce sfințește locul și care reușește să transmită tinerilor atât de sincer și frumos dragostea pentru istorie și cultură, sub toate formele ei.

Mulțumesc Radio România pentru parteneriatul pe care îl avem, o relație bazată pe respect și pe valori comune., a transmis președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.