Sala de spectacole a fost plină, aseară, la prima reprezentație din Spania a comediei „O viață, o șosetă, un vis și o mașină de scris”, pusă în scenă în colaborare cu Teatrul ,,George Ciprian” din Buzău, la Amorebieta-Etxano, pentru românii din comunitate.

,,Cultura românească este foarte apreciată de românii plecați peste hotare și mă bucur extraordinar de mult când văd că proiectele culturale mențin vie legătura cu România. Rămân mereu impresionat de comunitatea românilor din Spania, sunt o lecție pentru mine când vorbim despre unitate și despre spiritul românesc, ce devine parcă din ce în ce mai puternic în sufletele lor, dincolo de distanța fizică față de țară.

Mulțumesc domnului Consul General al României la Bilbao, Marian Popescu și întregii echipe de aici, dar și comunității românilor din această regiune pentru colaborarea frumoasă pe care o avem! Sunt recunoscător și mulțumesc echipei Teatrului George Ciprian Buzău și actorilor ce ne-au însoțit pentru bucuria pe care au oferit-o cu acest spectacol!” , a transmis președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, prezent la eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.