primar Constantin Toma

Ieri, primarul orașului Buzău, Constantin Toma, a participat la Adunarea Generală a Asociațiilor Municipiilor din România, eveniment la care au fost prezenți premierul Florin Cîțu și fostul premier Emil Boc (președinte Asociația Municipiilor).

premierul Florin Cîțu

În calitate de președinte executiv al asociației, șeful Palatului Comunal a venit cu o propunere în fața colegilor din țară, prin care să fie încurajată unirea unităților administrative mici cu municipiile din imediata apropiere. 

Dragi buzoieni,

Ieri, 12 iulie 2021, la București s-a desfășurat, Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România, unde s-a votat în unanimitate de către colegii primari de municipii din România, o Rezoluție privind unele facilități care să încurajeze localitățile mai mici să se unească cu orașele de lângă ele.

Am avut această inițiativă pentru ca locuitorii din Țintești să plătească aceleași impozite ca și până acum, pentru o perioadă, primarul de comună să devină viceprimar, iar consilierii locali să își poată continua mandatul până la primele alegeri la termen.

Mâine 14 iulie, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Municipal se va supune aprobării Hotărârea de CLM prin care se va decide ținerea Referendumului de unire a municipiului Buzău cu comuna Țintești, pe 26 septembrie 2021.

Hai să facem Buzăul mare!

Țintești spre o viață mai bună!” , a anunțat edilul-șef buzoian, în această dimineață, pe pagina sa de facebook.

VEZI AICI DEZBATEREA PE ACEASTĂ TEMĂ ȘI INTERVENȚIILE PRIMARULUI, PREMIERULUI ȘI FOSTULUI PREMIER

fostul premier Emil Boc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.