UPDATE 3 19:40

INFO ISU: *Incendiu* produs la *2* hale industriale, extins ulterior la alte *2* hale, din municipiul Buzău

Arderea se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum pe o suprafață min. *3000 mp*. Pentru protecția populației aflate în proximitatea zonei de manifestare, a fost emis mesaj de avertizare prin intermediul sistemului *Ro-Alert*.

În interior sunt depozitate mase plastice. În primă fază, la fața locului au fost alocate 9 mașini de stingere, (5 de la ISU BZ, 2 de la ISU PH, 2 de la ISU VN), 1 Autoscară, 1 Descarcerare, 1 ambulanță SMURD. Din cauza vântului puternic care poate genera extinderea flăcărilor, mijloacele de intervenție au fost suplimentate cu alte 3 mașini de stingere (2 de la ISU IL, 1 de la ISU BR) și cu 1 Autoscară de la ISU VN. Totodată, pentru eficientizarea misiunii de răspuns , au fost solicitate mai multe autocisterne din cadrul SVSU Buzău. *Pana la acest moment, nu au fost raportate victime*. Misiunea este în dinamică”.

UPDATE 2 18:40

S-a emis mesaj RO-alert!

UPDATE 1 18:35

INFO ISU: Ard violent și cu degajari mari de fum două hale cu o suprafață de aproximativ 1500 mp în care se afla depozitate deșeuri de mase plastice.

*Misiunea este în dinamică, datele se pot schimba.* La fața locului avem 4 autospeciale de stingere, o cisternă, descarcerarea, ambulanța SMURD.

*Știre inițială*

Un puternic incendiu, cu degajare mare de fum, a izbucnit în urmă cu câteva minute, la un depozit de materiale plastice din Zona Industrială a orașului Buzău.

Mai multe autospeciale de la ISU au fost mobilizate la fața locului.

Vom reveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.