Ion GEGEA
Funcționarii din cadrul Direcției Economice a Primăriei Buzău vor petrece sărbătorile de iarnă, acasă, în familie. Și asta pentru că magistrații de la Curtea de Apel Ploiești a respins, joi, contestaţia depusă de DIICOT împotriva deciziei Tribunalului Buzău prin care Ion Gegea, directorul executiv al Direcţiei Economice a Primăriei Buzău şi alţi patru funcţionari din subordinea sa, au scăpat de arestul la domiciliu şi au fost plasaţi sub control judiciar.
“ Respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, DIICOT – Biroul Teritorial Buzău împotriva încheierii nr.86/14.12.2015 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Buzău în dosarul nr.3330/114/2015, în contradictoriu cu inculpaţii Boaru Cătălin Liviu, Neamu Bogdan Mihai, Toşu Virgil, Bunea George şi Gegea Ion. Cheltuieli judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Cercetată şi pronunţată în camera de consiliu, astăzi 17.12.2015”, se arată în soluţia Curţii de Apel Ploieşti.
Ion Gegea, Cătălin Boaru, Bogdan Neamu, Virgil Toşu şi George Bunea, toți patru angajați ai Direcției Economice din Primărie, unii dintre ei în funcții cheie, sunt acuzați că au scutit ilegal de la plata unor datorii către bugetul local mai multe persoane fizice şi juridice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.