boaru

UPDATE: Procurorii cer arestarea preventivă a lui George Bunea, funcţionar în cadrul Serviciului Urmărire, Executare, Colectare Creanţe Persoane fizice.

UPDATE: Procurorii cer arestarea preventivă a directorului Direcției Economice din Primăria Buzău, Ion Gegea.

UPDATE: S-a terminat și audierea lui Virgil Toșu, pentru care procurorii cer arest la domiciliu. Este așteptat în fața instanței directorul Direcției Economice din Primăria Buzău, Ion Gegea. Cel mai probabil, deciziile în privința funcționarilor din Primăria Buzău se vor da la finalul zilei, după ce cu toții vor trece prin fața magistraților de la Tribunalul Buzău.

UPDATE: Procurorii cer arest la domiciliu pentru Virgil Toșu, șeful Serviciului Urmărire-Executare Persoane Fizice din cadrul Direcției Economice a Primăriei Buzău.
În cazul Nicoletei Angelica Lung, mandatul de reținere pentru 24 de ore a expirat. Ea a părăsit arestul Poliției. Se pare că în cazul său, procurorii nu vor formula nici o cerere de propunere de arestare preventivă sau de plasare în arest la domiciliu.

UPDATE: S-a încheiat audierea lui Bogdan Neamu, pentru care procurorii au cerut arest la domiciliu. Instanța a rămas în pronunțare.

UPDATE: La încheierea ședinței de judecată, Cătălin Boaru, a declarat că este nevinovat și că nu a comis faptele ce-i sunt puse în cârcă de procurori.

Procurorii vor arestarea lui Cătălin Boaru, șef al Biroului Executări Silite Persoane Juridice, din Primăria Buzău. Boaru a fost reținut marți dimineață iar miercuri, în jurul orei 10.00 i-a expirat ordonanța de reținere pentru 24 de ore, el fiind lăsat să părăsească Tribunalul pentru câteva zeci de minute până la reluarea ședinței de judecată când funcționarul s-a întors de bună voie la instanță.
Tot la Tribunal, dar cu propunere de arest la domiciliu, se află și Bogdan Neamu, alt funcţionar din Primărie. El nu se află în lotul de cinci al celor reținuți marți.
Tot în cursul zilei curente, vor fi aduși la Tribunal și alți funcționari din Primăria Buzău, în cazul cărora judecătorii vor decide dacă cercetarea se va face în stare de arest preventiv sau în libertate.
Mai mulți funcționari din Primăria Buzău sunt acuzați că au constituit un grup infracțional, și au comis infracțiuni de abuz în serviciu și fraudă informatică, provocând un prejudiciu imens, după ce au șters amenzi ori taxe și impozite unor persoane cunoscute din Buzău, spun anchetatorii apropiați ai ”conducerii Primăriei Buzău”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.