Galeria Mall se implică într-un nou eveniment caritabil. Începând de marţi de la ora 10.00, pentru 24 de ore, cunoscutul stilist Cristian Anghel şi echipa sa îşi va oferi serviciile buzoienilor pentru o cauză nobilă.

„Vrei să te tunzi și să aduci zâmbetul pe buze unor copii nevoiași? Atunci ia parte la primul maraton de tuns din Buzău și fii și tu unul dintre ajutoarele lui Moș Nicolae! Pe 6 Decembrie, în Galleria Mall, începând cu ora 10.00, Anghel Cristian și echipa sa de hairstyliști te provoacă să fii alături de ei și să îți aduci și gașca de prieteni pentru a te implica în primul Maraton de tuns din Buzău!
Cei trei hairstyliști vor tunde non-stop, timp de 24 de ore, pentru o cauză nobilă: bani, jucării, alimente și dulciuri, pentru cei nevoiași și vor încerca să intre în Cartea Recordurilor! Îndrăznește și dă-te pe mâna celor mai buni, pentru un look fresh și un zâmbet pe buze adus copiilor sărmani! Participarea la eveniment nu costă bani, ci doar o jucărie sau o hăinuță. Fiecare cu ce poate. Mână de la mână le putem arăta unor copii ce înseamnă bucuria Sărbatorilor de Iarnă! Evenimentul face parte din seria de campanii caritabile realizate de membrii ASOCIAȚIEI SPIRIT CIVIC ȘI PATRIOTISM, cu sloganul ÎNVINGE NEPĂSAREA!
Evenimentul va începe la ora 10.00 în data de 6 decembrie și se va încheia la ora 10.00, în data de 7 decembrie. Maratonul va fi animat de grupe de copii care vor încânta audiența cu cântece, colinde, piese de teatru. De asemenea, va participa și cvartetul ARS NOVA care va oferi un spectacol începând cu ora 19.00. Plus multe alte surprize!”, se arată în comunicatul de presă remis de Galeria Mall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.