Continuă amenajarea zonei în care va funcționa Târgul de Crăciun organizat Primăria Buzău, de această dată în Parcul Crâng, având în vedere că pe platoul din Piața Dacia este șantier. În peisajul de lângă obelisc a apărut un brad, a cărui poveste a fost relatată de viceprimarul Ionuț Apostu.

„Ușor, ușor ne apropiem de magia Sărbătorilor de Iarnă. Anul acesta Parcul Crâng va fi centrul atracției! Și așa cum v-am obișnuit în fiecare an, Sărbătorile vin și cu o poveste a bradului de Crăciun. A devenit deja o tradiție să nu sacrificăm niciun brad din pădure ci să căutăm buzoieni inimoși ce vor să renunțe la exemplarele din propria gospodărie din motive ce țin de siguranța imobilelor sau realizarea unor lucrări edilitare!

Iată că, astfel, bradul de care se vor bucura toți copiii la Târgul de Crăciun provine și în acest an tot din municipiu. Până azi era un falnic “locatar” de pe strada Libertății! Grație generozității proprietarului a fost instalat în parcul Crâng si va fi împodobit.

Chiar dacă nu este atât de bătrân și înalt, el compensează prin frumusețe! Este pentru prima dată când buzoienii se pot bucura de un brad argintiu parcă desprins din filmele de Crăciun, cochet și elegant!” , a transmis viceprimarul Ionuț Apostu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.