Crucea Roșie Buzău a continuat campaniile umanitare și de sprijin în stare de urgență, cu atât mai mult în Săptămâna Patimilor, adresându-se atât familiilor nevoiașe, ca de obicei, dar și personalului medical din unitățile sanitare din întreg județul.

Ieri, voluntarii Filialei Crucii Roșii Buzău au mers în comuna Brădeanu, unde au dus ajutoare destinate unor familii ce reprezintă cazuri sociale. 15 familii au primit pachete cu alimente și produse de igienă.

„Jurnalul zilei de azi este la fel de bogat în acțiuni, așa cum a fost în toate celelalte zile, din această perioadă grea…”, scriu cei de la Crucea Roșie Buzău, pe pagina de facebook, anunțând un nou lot de donații pentru cadrele din unitățile medicale buzoiene:

„Darurile primite, în cantități impresionante, din partea SC Best Food S.A., (cornuri,  croissante), aduse din București si băuturi răcoritoare fără alcool, donate de Ursus S.A. Buzău, au fost distribuite Spitalului Gîrlași, Spitalului Județean de Urgență Buzău, Secției de Pneumologie și Spitalului din Râmnicu Sărat, iar pachetele noastre cu produse de igienă și alimente de bază au fost distribuite unor persoane, din municipiu, aflate în situații dificile.

Ne-am întâlnit cu medici, asistente, infirmieri, oameni pentru care contează enorm gestul dv. de bunăvoință.

În această perioadă s-au încărcat și descărcat tone de produse, s-au bătut sute de km, s-au urcat și coborât munți, dealuri, pante abrupte, sute de scări de bloc, s-au împărțit alte sute de pachete, de o mână de oameni inimoși.

Roșul uniformelor lor este același ca al inimilor, care le bat sub ele, și reprezintă dragostea noastră pentru oameni.

Crucea Roșie Buzău și voluntarii ei vă urează sărbători liniștite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.