În Ajun de Moș Nicolae, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Buzău a primit vizita Arhiepiscopului Buzăului și Vrancei, Înaltpreasfințitul Ciprian, care a venit cu multe cadouri pentru copii.

Sărbătorile de iarnă sunt uimire, sunt fericire, sunt așteptare și nerăbdare…Sunt dăruire și trăire…

Cu mic, cu mare, am retrăit copilăria, am retrăit neliniștea sufletului pur care nu știe dacă a fost suficient de cuminte sau dacă a făcut suficiente fapte bune, dacă a fost îndeajuns de bun sau de silitor, dacă este atât de iubit sau dacă există resurse materiale, astfel încât Moș Nicolae să îl viziteze în taină și să îi umple ghetuțele. Am simțit inimi bâtând cu putere, am simțit glasuri tremurânde și lacrimi oprite în gât, în colțul ochiului sau chiar înnodându-se în barbă.

Conform legendei, Moș Nicolae aduce daruri bogate la ceas de seară, învăluind totul în mister. La voi, dragi elevi ai CȘEI Buzău, Moșul v-a demonstrat cât sunteți de merituoși. V-a arătat cât sunteți de puri și de frumoși. V-a înfățișat ca minunate lecții de viață, demne de luat în seamă. V-a arătat că meritați Daruri, că meritați iubire, că meritați să fiți speciali. Ca meritați TOTUL și încă puțin peste…

Moș Nicolae a existat ca trup și suflet. Acum el există ca spirit, însă nu doar atât… conviețuiește cu noi prin Oameni, pentru că Dumnezeu lucrează prin Oameni, întruchipând bunătatea, credința și generozitatea.

Anul acesta, trimisul lui Dumnezeu să îl întruchipeze pe Moș Nicolae a fost Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ciprian, care s-a aflat în mijlocul nostru, dăruind ghetuțe tuturor elevilor școlii noastre precum și numeroase dulciuri care să le umple, în cadrul Proiectului Ghetuțele lui Moș Nicolae”, coordonat de Pr. Dan Necula. Elevi ai Școlii „Constantin Brâncoveanu” din Râmnicu Sărat, care au întruchipat glasul îngerilor, încântându-ne cu un emoționant program de colinde, grupul coral fiind coordonat de d-na prof. Gabriela Marinescu.

Alături de noi, la acest eveniment unic și special, au fost și doamnele Inspector general adjunct Lăptoiu Daniela și Inspector pentru educație timpurie Ivan Cristina, din partea ISJ Buzău, cărora le mulțumim!

Tuturor le mulțumim din suflet și cu suflet!, au transmis reprezentanții Centrului Școlar de Educație Incluzivă Buzău.

Sursă foto: facebook CSEI Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.