Corul „HAPPY KIDS” din Buzău, coordonat de profesoara Oana Dobre, a fost invitat la Recepția Oficială de Ziua Națională a României, organizată de misiunile diplomatice ale României la Bruxelles – Ambasada României în Regatul Belgiei, Reprezentanța Permanentă a României pe lângă UE, Delegația Permanentă a României la NATO.

Corul HAPPY KIDS, înființat în octombrie 2012, a interpretat Imnul României, Imnul Belgiei, Imnul Uniunii Europene, dar și alte cântece românești.

Vezi AICI momentul lor!

Are în componență 70 de copii și tineri cu vârste între 10 și 18 ani și funcționează în cadrul Palatului Copiilor și al Centrului Cultural „Alexandru Marghiloman” din Buzău. Până în prezent, a participat la sute de concursuri, festivaluri sau evenimente artistice, reușind să obțină mai mult de 800 trofee, premii și distincții, atât cu soliștii, cât și la secțiunea „Coruri / Grupuri vocale”. De 7 ani, Corul HAPPY KIDS face parte din Programul Național „Cantus Mundi”, în cadrul căruia a concertat pe marile scene ale României, alături de Corul Național „Madrigal”, Felicia Filip sau trupele Voltaj și Vunk. Printre cele mai importante realizări, se numără participarea la Olimpiada Națională Corală și la Festivaluri Internaționale în Nessebar – Bulgaria, Paris – Franța, Cairo – Egipt, Rimini – Italia, Praga – Cehia, Salonic – Grecia și Ohrid – Macedonia de Nord. În luna iunie 2022 au concertat în Luxemburg și Bruxelles, iar în toamnă s-au întors din Cairo, unde au reprezentat pentru a treia oară România în „Samaa’ International Festival for Spiritual Music & Chanting”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.