„Toamna culegem roadele… răbdării!” , anunță reprezentanții Primăriei Pătârlagele, cu ocazia finalizării lucrărilor la parcul din Sibiciul de Sus, obiectiv care înfrumusețează zona și aduce un loc nou de petrecere a timpului liber pentru copii, părinți și bunici.

„Parcul din Sibiciul de Sus, oraș Pătârlagele, e aproape gata să fie vizitat de copii, părinți și bunici, tineri și oameni de toate vârstele care vor relaxare sau mișcare. A fost construit din #fonduri#europene#nerambursabile prin Programul Operațional Regional, axa prioritară 13 „Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii” și este unul dintre cele mai frumoase și mărețe obiective din orașul nostru, dar și de pe Valea Buzăului.

Nu doar localnicii se pot bucura de atmosfera din parcul de peste 10.000 de mp, ci și turiștii care vizitează Muzeul de Chihlimbar de la Colți sau schiturile rupestre de la Bozioru.

În parc există inclusiv un spațiu de joacă modern pentru copii, zone special amenajate pentru șahiști sau de fitness în aer liber și locuri unde se poate citi în liniște o carte.

Parcul este dotat cu grup sanitar, sistem de supraveghere video, iluminare cu panouri fotovoltaice și fântână arteziană.

Vreau să le mulțumesc tuturor colaboratorilor pentru realizarea acestui obiectiv. Parcul va fi deschis publicului din 1 octombrie. Până atunci, va fi predat către societatea din subordinea Consiliului Local pentru a-l administra.

Cu mic, cu mare, vă așteptăm la recreere!” , a declarat primarul Ion Gherghiceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.