Sute de persoane de toate vârstele au beneficiat, în weekend, de consultații gratuite în cadrul campaniei ,,Caravana de Bine”, într-o acțiune deșfășurată de Crucea Roșie Buzău, în comuna Chiliile.

Crucea Roșie Română și Filiala de Cruce Roșie a județului Buzău împreună cu voluntarii lor neobosiți și ca întotdeauna puși pe fapte bune, au reușit în acest weekend să marcheze încă o activitate deosebit de importantă în slujba adevăratului sens pentru care există Crucea Roșie în lume.

De data aceasta am ajuns cu proiectul umanitar ,,CARAVANA DE BINE ”, susținut financiar de către FLANCO, în comuna Chiliile a județului Buzău, acolo unde s-au efectuat peste 400 de consultații gratuite pe diferite specializări medicale pentru persoanele vulnerabile din această zonă.

Mulțumim Flanco, mulțumim tuturor voluntarilor: medici, asistenți medicali și oamenilor de bine care au fost alături de noi și au făcut ca lucrurile să funcționeze perfect spre fericirea locuitorilor comunei Chiliile și a noastră a tuturor! – au transmis cei de la Crucea Roșie Buzău.

Talentul câștiga jocuri dar munca în echipă și inteligența câștigă campionate! Colaborarea este despre compasiune, dragoste, sprijin, bunătate și puterea pe care o dobândim atunci când împărtășim unii cu alții, ne sprijinim unul pe celalalt! – Crucea Roșie Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.