Vineri, 16 decembrie, Liceul Tehnic Buzău organizează un târg de Crăciun, la Iazul Morilor, fondurile strânse din vânzări urmând a fi folosite pentru înfrumusețarea spațiilor din unitatea de învățământ. Obiectele expuse spre vânzare au fost realizate de elevii liceului, sub îndrumarea cadrelor didactice. Așadar, buzoienii sunt așteptați să participe la Târgul de Crăciun, între orele 10:00 – 16:00.

Când am văzut primele creații mi s-au contopit în minte exclamații, epitete, metafore, hiperbole laolaltă: Uaauuu, chiar sunt creațiile copiilor, cum, ei le-au făcut? Sunt mai frumoase decât cele pe care le vedem prin târguri sau magazine, sunt superbe! Surprind magia sărbătorilor de iarnă și dovedesc inventivitate și măiestrie demne de adevărați artizani. Sunt hand-made, confecționate din felurite materiale, multe reciclate, sunt create cu dragoste de suflete candide și dăruite dintr-o risipă de bunătate cum numai la copii vezi.

Între timp, sala unde au fost depozitate s-a umplut de obiecte unice, de creații care sunt coborâte parcă din împărăția lui Moș Crăciun, o încântare pentru orice iubitor de frumos. Atelierul de frumos de la Tehnic poartă amprenta copiilor și a dascălilor și vi se dezvăluie tuturor vineri, 16.12.2022 între orele 10-16 la Iazul Morilor. Parteneri în acest inedit proiect ne sunt Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” Buzău și asociația Narada. Vă stau la dispoziție 25 de standuri în care veți regăsi o oază de frumos, într-un târg de Crăciun cu strângere de fonduri pentru reamenajarea spațiilor școlare din Liceul Tehnic. Starea de bine va fi întreținută de Ansamblul folcloric „Balada” al Liceului Tehnic, de colindele și poveștile dăruite de elevii noștri celor prezenți.

P.S.: Ce mult ne-am fi dorit să fii alături de noi, Cosmin…💔 (n.r. adolescentul accidentat mortal vinerea trecută)” , este mesajul postat de reprezentanții Liceului Tehnic Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.