Va suna clopoțelul în curând! Vă invit într-un tur virtual al unităților de învățământ unde avem investiții și reparații finalizate săptămâna aceasta sau în curs acum, a scris viceprimarul Oana Matache, într-o postare pe pagina sa de facebook, postare la care a atașat mai multe fotografii și lista unităților de învățământ unde au fost realizate investiții în infrastructură, în această vară:

Școala nr 15 ,,G.E.Palade” (teren multifuncțional nou), Școala nr. 2 ,,N.Titulescu”, (reparații clădire școală), Școala ,,Ion Creangă”- nr 16 (teren nou), C.N.,,B.P.Hasdeu”, (teren multifuncțional nou), Liceul Tehnologic ,,D.Filipescu”(cămin și teren multifuncțional nou), Grădinița nr.6 (reparații clădire), Grădinița nr. 7 (curte complet amenajată cu spații de joacă și învățare, în progres), Grădinița nr.9 (curte complet amenajată cu spații de joacă și învățare, în progres), Grădinița nr.18 (curte complet amenajată cu spații de joacă și învățare, în progres), Grădinița Boboceii Micro III (loc de joacă nou), Grădinița cu program normal nouă din str. Ion Caraion, Grădinița Orizont de la GPP 1(achiziția în progres), Școala Dionisie Romano (reparații), Liceul Tehnic (reparații), Creșa 4 (corp nou 99% finalizat)

C.N. ,,Mihai Eminescu” (reabilitarea întregii clădiri), Școala nr.14 ,,Mihail Kogălniceanu” (urmează loc nou de joacă și teren multifuncțional), GPP 3 (reparații). 

Iată și fotografiile!

Și, cum nici o școală nu rămâne în urmă, pregătim o nouă listă de priorități în luna septembrie, a mai spus Oana Matache. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.