Andreea este polițistă și își desfășoară activitatea în Județul Teleorman, iar de curând a fost diagnosticată cu leucemie mieloidă acută.

„Noi, prietenii, familia și mai ales cei doi copii îi suntem alături. Poți să o faci și tu prin donare de sânge: „Pentru Sandu Andreea Elena, internată la Institutul Clinic Fundeni”., este mesajul transmis de polițiști pe pagina de Facebook a IGPR.

Astăzi, polițiștii buzoieni s-au mobilizat și au mers la Centrul de Transfuzii pentru a dona sânge atât pentru colega lor cât și pentru cetățenii aflați în suferință.

„Noi am fost doar 40 de polițiști, cu siguranță e nevoie de mai mult și, prin generozitatea dumneavoastră, a tuturor, putem putem influența vital cursul celor aflați în situația colegei noastre de la Teleorman, Andreea. Recomandăm tuturor celor cărora sănătatea le permite să doneze sânge pentru cei a căror sănătate este în impas!

*P. S. Astăzi este și ziua de naștere a colegei noastre, așa că îi transmitem La mulți ani și toate urările de bine!”, au transmis polițiștii buzoieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.