gheorghe-coman-624x443Teoretic, fostul deputat PC Gheorge Coman ar trebui sa afle astazi daca va iesi din închisoare. Joi, cand se astepta raspunsul la cererea sa de eliberare pe cautiune, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a trimis cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauţiune, formulată de deputatul Gheorghe Coman, la Completul de 5 Judecători al instanţei supreme.

„Trimite cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauţiune, formulată de inculpatul Coman Gheorghe, la Completul de 5 Judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, spre competentă soluţionare. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu în sumă de 25 lei se va plăti din fondul Ministerului Justiţiei. Definitivă”, se arată în decizia Secţiei penale a ÎCCJ.

Completul de 5 judecători urmează să se întrunească astazi pentru a judeca cererea fostului şef al PC Buzău şi, tot astazi, se va lua în discuţie şi recursul formulat de Coman la condamnare cu un an de închisoare dictată de prima instanţă care l-a judecat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.