La slujba de înhumare a I.P.S Epifanie Norocel a ajuns astăzi în jurul orei 11.00 şi Gigi Becali. Patronul echipei Steaua a mers direct la căpătâiul lui Epifanie Norocel unde a stat preţ de câteva minute, timp în care a plâns, s-a rugat şi totodată şi-a luat „adio” de la Arhiepiescopul Buzăului şi Vrancei. „Pe 14 decembrie, Î.P.S Epifanie m-a chemat la ziua lui, dar nu am putut ajunge pentru că a trebuit să îmi iau în primire mandatul de parlamentar. După aceea, m-a tot căutat să ne întâlnim şi pe 6. Înainte să moară, mi-a dat un telefon să ne întâlnim la o mănăstire din Vrancea”, a declarat Gigi Becali.  Patronul Stelei a ales să plece din Catedrala Arhiepiescopală înainte de finalizarea procesiunii procesiunii.

La slujba de astăzi a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan. Acesta a ajuns la Catedrala din centrul oraşului în jurul orei 11.00 şi a participat în întreaga ceremonie de înhumare.  Marian Oprişan a adus şi un aranjament floral de trandafiri albi, exprimându-şi asfel respectul şi recunoştinţa pe care i le-a purtat Arhiepiscopului de Vrancea şi Buzău, Epifanie Norocel, cel care i-a fost şi duhovnic.La evenimentul de astăzi nu au lipsit nici autorităţile locale. La slujbă a fost prezent președintele Consiliului Judeţean Buzău Cristinel Bîgiu. La scurt timp după acesta au mai sosit și Valerică Văsii, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău și Constantin Florescu, președintele Tribunalului Buzău. Primarul Constantin Boșcodeală a venit însoțit de viceprimarii Fănică Bârlă şi Sebastian Radu, precum și de deputatul Marcel Ciolacu, alături de mai mulți membrii ai Consiliului Local.

În această dimineaţă şi preşedintele Traian Băsescu a trimis o coroană de flori, care a fost aşezată la căpătâiul lui Epifanie Norocel.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.