UPDATE

‼️!Conform deciziei Federației Române de Handbal, partida dintre SCM Gloria Buzău și CS Minaur Baia Mare, din #LigaFlorilorMOL, etapa 8, programată pentru luni, 28 noiembrie 2022, se va desfășura începând cu ora 19:15!!! – anunță oficialii clubului buzoian.

*Știre inițială

Luni, 28 noiembrie, începând cu ora 18:45, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, Gloria Buzău va întâlni formația CS Minaur Baia Mare, în etapa a 8-a din Liga Florilor. Elevele lui Adrian Chiruț sunt pe primul loc în clasament, cu șapte victorii din tot atâtea posibile, în timp ce adversarele sunt pe 8, cu trei meciuri câștigate și patru înfrângeri. Echipa buzoiană revine într-un meci oficial de campionat, după pauza de o lună ocazionată de participarea României la Campionatul European.

„Pentru partida de luni, clubul pune la dispoziție bilete la prețul de 30 de lei. Acestea pot fi achiziționate online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro sau de la următoarea casă de bilete, în funcție de numărul de bilete disponibile:

– Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – 1 casă (deschisă luni, 28.11.2022, între orele 11:00 – 19:00).

Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Însoțitorii copiilor, ce depășesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces la respectiva competiție, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, rândul 12.

Sportivii legitimați la orice club sportiv din municipiul Buzău vor avea acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în sectorul D, rândul 13, în baza legitimației de sportiv, vizată pe anul în curs. Biletele gratuite vor putea fi ridicate cu două ore înainte de începerea partidei, de la un reprezentant al clubului SCM Gloria Buzău, prezent la Sala Sporturilor.

Persoanele cu dizabilități și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate, în sectorul F, rândurile 1 și 2. Biletele gratuite vor putea fi ridicate cu două ore înainte de începerea partidei, de la un reprezentant al clubului SCM Gloria Buzău, prezent la Sala Sporturilor.

Fiți alături de echipa noastră! Hai Buzău, Buzău!” , au transmis oficialii clubului buzoian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.