Sursă foto: facebook Gloria Buzău Handbal

UPDATE

Înfrângerea de ieri l-a costat pierderea funcției pe antrenorul principal de la Baia Mare. Astăzi, la prânz, oficialii clubului au anunțat că au reziliat contractul cu tehnicianul Raul Fotonea.

*Știre inițială

Cu cinci etape înainte de finalul de campionat, Gloria Buzău reușește să-și consolideze șansele de clasare pe un loc de baraj pentru cupele europene. Ieri, echipa antrenată de Daniel Anca a obținut încă o victorie în fața unui adversar puternic, CS Minaur Baia Mare. Cele trei puncte au fost câștigate la limită, 25-24, după o revenire spectaculoasă a Gloriei, în condițiile în care, în minutul 50, formația buzoiană era condusă la o diferență de trei goluri. La pauză a fost 13 – 12 pentru oaspete.

Grație reușitei de ieri, Gloria a urcat pe locul 4 în ierarhia Ligii Florilor, cu 46 de puncte, la trei distanță de HC Dunărea Brăila și la opt de Râmnicu Vâlcea, conjunctură care îi dă șanse mari de a termina, pentru al patrulea an consecutiv, pe un loc ce dă posibilitatea accederii în cupele europene.

Formația pregătită de Daniel Anca mai are de disputat cinci meciuri. Următorul va fi duminică, 23 aprilie, ora 18:00, în Sala Sporturilor ,,Romeo Iamandi”, cu lanterna roșie a clasamentului, CSM Galați.

Apoi, Gloria mai are confruntări cu Gloria Bistrița (deplasare, 29 aprilie), Dunărea Brăila (acasă, 7 mai), Dacia Mioveni (deplasare, 14 mai), iar în ultima etapă va juca în fața propriilor suporteri, chiar cu CSM București (28 mai).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.