UPDATE Un al doilea pasager din autoturismul Logan a intrat în stop cardio- respirator când a fost adus la Spitalul Judeţean şi în ciuda eforturilor medicilor acesta nu a mai putut fi salvat. Totodată, un alt bărbat a suferit un traumatism cranian şi este posbil să fie transferat la o clinică din Bucureşti. Cel de-al patrulea a fost stabilizat şi se află sub supraveghere medicală.

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această dimineaţă pe podul Metalurgica din Zona Industrială. Un autoturism LOGAN a derapat din cauza zăpezii de pe carosabil şi a pătruns pe contrasens, lovindu-se de un TIR încărcat cu zahăr. Şoferul autotrenului nu a putut evita impactul, iar autoturismul a fost apoi proiectat în afara părţii carosabile. „Eu coboram pe pod, Loganul urca şi cred că a alunecat pe zăpadă, a pierdut controlul şi a intrat în mine. Eu am tras de volan, dar nu am putut să fac mai mult„, ne-a spus şoferul TIR-ului, Marian Şerbănescu.

În urma impactului, pasagerul din dreapta a decedat pe loc, iar şoferul împreună cu alte două persoane au fost duse la Spitalul Judeţean cu răni destul de grave. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentelui. „Din primele cercetări, se pare că şoferul autoturismului Logan nu a adaptat viteza la condiţiile meteo- rutiere, moment în care a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens unde s-a izbit de un TIR„, a declarat inspectorul principal Gheorghe Colăcel de la Serviciul Poliţiei Rutiere Buzău.

Traficul în zona producerii accidentului a fost oprit timp de mai bine de o oră.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.